23/05/2024

Cine este și cum arată tânăra despre care se spune că-l face din nou tată pe Liviu Vârciu. Și-a încercat norocul în televiziune | VIDEO

Cine este și cum arată tânăra despre care se spune că-l face din nou tată pe Liviu Vârciu. Aceasta și-a încercat norocul în televiziune.

Anunțul care a șocat pe toată lumea miercuri, 19 aprilie, este cel legat de Liviu Vârciu, care ar urma să devină tată pentru a doua oară.

Artistul, care recent a afirmat că nu mai este singur, dar a refuzat să spună cine este femeia din viața lui, mai are un copil, o fată, Carmina.

 

Cine este și cum arată tânăra despre care se spune că-l face din nou tată pe Liviu Vârciu. A vrut să fie prezentatoare

Cea care ar urma să-i dăruiască acum un copil lui Liviu Vârciu este o tânără pe nume Anda Călin. cei doi s-au cunoscut la începutul acestui an.

Anda Călin este o tânără extrem de atrăgătoare și cu ambiții mari.

La un moment dat, ea și-a încercat norocul în televiziune.

A urmat cursurile unei școli de televiziune și a dat chiar o probă în fața camerelor de luat vederi alături de jurnalistul Vlad Ionescu.

<iframe width=”560″ height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/L0nw62tToNU” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

Post-ul Cine este și cum arată tânăra despre care se spune că-l face din nou tată pe Liviu Vârciu. Și-a încercat norocul în televiziune | VIDEO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *