12/08/2022

EXCLUSIV. Laura Cosoi nu-și dorește sub nicio formă copii. Cum evită să rămână gravidă

În timp ce showbizul autohton s-a umplut de mămici și altele să pregătesc să nască, Laura Cosoi nu-și dorește copii.

Pe plan personal, Laura Cosoi nu are niciun motiv să se plângă. Asta pentru că mariajul său cu Cosmin Curticăpean merge ca pe roate, ambii se înțeleg și se ajută în tot ce-și propun să întreprindă.

În ciuda acestui fapt, cei doi nu au copii și nici că-ar vrea unul în acest moment. Asta pentru că actrița a pus piciorul în prag și și-a anunțat intențiile de a acorda, momentan, atenție doar soțului său și carierei. Astfel că, în timp ce showbizz-ul autohton este plin de mămici și alte vedete se pregătesc să nască, Laura Cosoi nu-și dorește copii. Cu acordul soțului, bineînțeles, aceasta și-a luat măsuri pentru a evita o eventuală sarcină care să-i dea peste cap planurile. Mai ales că, dacă acest lucru se va întâmpla, artista nu este nici adepta unui avort.

”La noi încă nu este momentul unui moștenitor”, este răspunsul pe care-l primesc atât rudele artistei, cât și apropiații acesteia când, inevitabil, i se pune întrebarea ”pe când va deveni mamă”.

Și-a păstrat obiceiurile dinaintea nunții

Chiar dacă s-a căsătorit, Laura nu a renunțat la nimic din obiceiurile sale sau din ceea ce făcea înainte pe plan profesional, pentru soțul său. La rându-i, nici Cosmin nu a făcut acest lucru. Ambii își văd de proiectele lor și, mai nou, intenționează să scoată împreună, o nouă carte de bucate. Chiar dacă vedeta este premiată în domeniul culinar, surprinzător, ea nu petrece prea mult timp în bucătărie. Cei doi soți obinuiesc să mănânce și la restaurant, chiar dacă din mâinile lor ies preparate delicioase.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.