23/05/2024

Mihai Coman de la Holograf a murit. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la capelă

Mihai Coman de la Holograf a murit. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la o capelă din Capitală. Colegii de trupă și toți cei care l-au cunoscut s-au adunat să își ia rămas bun de la acesta.

Mihai Coman de la Holograf a murit după o luptă grea cu boala necruțătoare. Marți, 2 mai, Dan Bittman a făcut anunțul trist pe contul de socializare. Dan Bittman suferă cumplit și a postat pe contul de Facebook, un mesaj emoționant. Se pare că Mihai Coman suferea de cancer de mai multă vreme, însă a fost mereu o prezență discretă.

Mihai Coman de la Holograf a murit. Trupul neînsuflețit al artistului a fost depus la capelă. Iulian Vrabete, prezent la biserică

Mihai Coman de la Holograf a murit. Trupul neînsuflețit a fost depus la capelă

„Nu credeam că doare atât de tare… Mihai.. mergi cu Dumnezeu…”, a scris Dan Bittman pe Facebook, fără a spune însă care este motivul pentru care acesta s-a stins din viață. Mihai Coman lucrat la casa de producție Magic Sound. El a înregistrat primele albume ale trupelor rock din România, de după Revoluție. A fost backing vocals al trupei Holograf și a participat la toate concertele susținute de una dintre cele mai iubite trupe.

Mihai Coman era colaborator constant al trupei Holograf încă de pe vremea albumului „Pur şi simplu” (2003), un pianist remarcabil. În ultima perioadă, însă, el a lipsit din activitatea Holograf, fiind grav bolnav. În timpul unui concert, Dan Bittman i-a dedicat o piesă colegului său de scenă. De-a lungul timpului, Mihai Coman a colaborat cu mai multe trupe din România, printre care Sfinx (1991), Columna, Royal, Laura Stoica Band. Mihai Coman are o fată, Maria, care locuiește în Norvegia. Tânăra a postat un mesaj trist după moartea tatălui ei.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *