14/06/2024

Ramona Bădescu, primul Paște alături de iubit. Cum au petrecut cei doi

Ramona Bădescu, primul Paște alături de iubit. vedeta a fost la Craiova, acolo unde locuiesc părinții ei.

A devenit o tradiție că în fiecare an, de sărbători, Ramona Badescu să vina în țara și să petreacă alături de părinții ei, în casă părintească de la Craiova.

Și anul acesta, de Paște, vedetă și-a vizitat părinții și abia aștepta să ajungă în orașul natal pentru că mama ei gătește foarte bine și îi era poftă de ciorbă de miel. Astfel, alături de iubitul său, avocatul Narcis Godeanu, Ramona Bădescu, care este o apariție incendiară, a petrecut un Paște îmbelșugat.

 

Ramona Bădescu, primul Paște alături de iubit. „Abia așteptam să ajung”

“A fost primul Paște pe care l-am petrecut acasă, la Craiova, la părinții mei, alături de iubitul meu și abia așteptam să ajung. Mama mea gătește foarte bine și îmi era poftă de drob și ciorbă de miel. Am ajutat-o și eu pe mama să facă drobul și am tăiat carnea mărunt, pentru că nu ne place s-o dăm prin mașina de tocat atunci când facem drob.

Anul acesta nu am mai lăsat-o pe mama să facă prăjituri și cozonaci pentru că nu am vrut să se obosească, așa că am luat tot ce trebuia din București. Fac niște cozonaci minunați și se apropie foarte mult la gust de cei pe care îi făcea bunica mea”, spune Ramona Bădescu.

Post-ul Ramona Bădescu, primul Paște alături de iubit. Cum au petrecut cei doi apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *