22/01/2022

Corina Chiriac duce dorul animalului ei de companie. „L-am visat apărând de nicăieri ca să mă apere”

Corina Chiriac duce dorul animalului ei de companie. Vedeta a vorbit despre labradorul ei, Jeky, care i-a fost alături mulți ani.

Corina Chiriac, care este complet singură la 67 de ani, este una dintre marile cântărețe ale generației de aur a muzicii românești.

Artista, foarte mare iubitoare de animale, a avut un patruped pe care l-a iubit enorm, dar care a murit cu ani în urmă.

Îndrăgita artistă de muzică ușoară, care este foarte solicitată la nunți, și-a amintit de Jeky, labradorul ei, și a oferit amănunte neștiute despre cel care i-a fost animal de companie.

 

Corina Chiriac duce dorul animalului ei de companie. A avut-o drept șofer, bucătăreasă, femeie de serviciu și prietenă pe renumita artistă

Corina Chiriac a scris, pe o rețea de socializare, un mesaj înduioșător despre cățelul ei.

„Se împlinesc o grămadă de ani de când Jeky, minunatul meu labrador, a plecat de lângă mine. Este îngropat la Cimitirul Animalelor din Glina. A fost un câine special și sper că a fost un cățel fericit.

A locuit în Cotroceni, cotețul lui a fost un apartament cu 4 camere, toate ale lui, dar mai ales un pian cu coadă scurtă Steinway. A mâncat muuuult, mai bine decât mine, s-a plimbat cu F… american din care a lătrat nestingherit la orice părea dubios și a avut-o drept șofer, bucătăreasă, femeie de serviciu și prietenă pe Corina Chiriac.

Nu o dată l-am visat în acești ani apărând de nicăieri ca să mă apere de amenințări neclare mie, dar evidente lui. Nu știu dacă mulți dintre noi ajungem în Rai, dar un Rai al cățeilor cu siguranță există”, a mărturisit Corina Chiriac.

Post-ul Corina Chiriac duce dorul animalului ei de companie. „L-am visat apărând de nicăieri ca să mă apere” apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.