16/01/2021
Home / Uncategorized / Coincidență sau nu? Cum arată cerceii purtați de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu la ”Uite cine dansează” | FOTO

Coincidență sau nu? Cum arată cerceii purtați de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu la ”Uite cine dansează” | FOTO

Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt în fiecare seară de luni prezente în platoul emisiunii ”Uite cine dansează” de la ProTv, unde se întrec în ținute care mai de care mai sexy, extravagante, elegante. În prima ediție din aprilie însă, cele două dive par să se fi îndrăgostit de același model de cercei.

Ca niciodată, Andreea Marin și Mihaela Rădulescu au ales să apară într-o emisiune de mare audiență cu accesorii aproape identice. La prima vedere cerceii Mihaelei Rădulescu  nu par absolut diferiți de cei ai Andreei Marin. Și unii și ceilați au formă de lacrimă, aceeașio strălucire și chiar același sistem de prindere.

La o privire mai atentă însă, Andreea Marin pare să fi ales și de data aceasta o variantă o idee mai simplă și mai elegantă, pe când Mihaela Rădulescu a preferat una plină de strălucire și extravaganță.

În ultima ediție, de luni, 27 martie, a existat un moment aparte cu cele două vedete de televiziune. Astfel, după ce Octavian Strunilă și partenera sa de dans și de viața, Oana Botez, și-au încheiat prestația în fața juraților, când i-a dat cuvântul Andreei Marin, Mihaela Rădulescu a comentat acid, în stilul caracteristic:

„Să trecem la o doamnă care tot se mărită și tot divorțează. Amândouă suntem campioane la căsnicii și divorțuri”.

Citește și: Andreea Marin, luată la întrebări de Mihaela Rădulescu la Uite cine dansează!. Ce a răspuns fosta zână a surprizelor

Post-ul Coincidență sau nu? Cum arată cerceii purtați de Andreea Marin și Mihaela Rădulescu la ”Uite cine dansează” | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.