23/05/2024

Andreea Marin a dat de greu. „Mă omoară partenerul meu”

Andreea Marin a dat de greu.  vedeta se antreneaz[ din greu lpentru show-ul Uite cine dansează, de la Pro Tv.

Andreea Marin, care este mămica unei fetițe pe nume Violeta, face parte din juriul Uite cine dansează, emisiune care este difuzată la Pro TV și unde o are ca colegă pe rivala sa, Mihaela Rădulescu.

Fosta zână a surprizelor pregătește o surpriză pentru fanii emisiunii și se antrenează din greu pentru acest lucru, după cum le-a mărturisit fanilor ei de pe internet.

Andreea Marin a dat de greu. „Cine e responsabil cu agitația acestor zile”

„Nu, părul nu e ravășit de vant, ci doar… uscat și coafat din mersul mașinii cu ajutorul lui – eficiență maximă ? – după nebunia antrenamentului zilnic de dans cu care mă „omoară” partenerul meu. Veți afla în ediția finală „Uite cine dansează” cine e responsabil cu agitația acestor zile și cu febra mea musculară.?

Până atunci, am o altă surpriză în pași de dans, chiar lunea viitoare, într-o formulă inedită. Urmează două ediții cu momente neașteptate pe care vi le dăruim cu drag. Vă aștept la „Uite cine dansează”!”, a comentat Andreea Marin pe o rețea de socialzare.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *