25/10/2021

Concurenta în vârstă de 11 ani care i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură. Ce a făcut cu corpul ei

Concurenta în vârstă de 11 ani care i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură se cheamă Karina și a reușit să facă un show de senzație în fața celor prezenți. La un moment dat, copila a început să plângă pe scenă, de emoții.

Concurenta în vârstă de 11 ani de la Românii au talent s-a jucat la propriu cu corpul ei, executând un dans spectaculos, dar matur, în opinia Andrei.

Concurenta în vârstă de 11 ani care i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură. Ce a făcut cu corpul ei

Concurenta în vârstă de 11 ani a făcut show pe scena Românii au talent

Cuceriți de talentul fetiței, jurații au trimis-o în etapa următoare și au sfătuit-o să se pregătească mai bine. „Ai timp suficient să îți pui la punct dansul”, i-a spus Mihaela Rădulescu.

<iframe width=”560″ height=”349″ frameborder=”0″ scrolling=”no” src=”http://romaniiautalent.protv.ro/video/get-video/video_url_identifier/35198/video_player_div/videoPlayer/video_player/cme/player_dimension/600X338/video_embed/1/article_category_url_identifier/EMBED”></iframe><br><a title=”Romanii au Talent 2017: Erika Doni – Urban Dance” href=”http://romaniiautalent.protv.ro/video/romanii-au-talent-2017-erika-doni-urban-dance.html”>Romanii au Talent 2017: Erika Doni – Urban Dance</a> pe <a title=”romaniiautalent.protv.ro” href=”http://romaniiautalent.protv.ro/”>romaniiautalent.protv.ro</a>

Post-ul Concurenta în vârstă de 11 ani care i-a ținut pe jurați cu sufletul la gură. Ce a făcut cu corpul ei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.