11/12/2023

Cine este iubitul româncei Alexandra Khefren, care și-a scos virginitatea la vânzare. L-a cunoscut pe o rețea de socializare

Cine este iubitul româncei Alexandra Khefren, care și-a scos virginitatea la vânzare. cel care i-a furat inima și fecioria se numește Neli și este un rapper pe care l-a cunoscut pe internet.

Românca Alexandra Khefren  a șocat atunci când a anunțat că și-a scos virginitatea la vânzare. Ea a anunțat că e dispusă să își vândă virginitatea contra sumei de 2,3 milioane de euro unui miliardar din Hong Kong.

Însă, toate planurile au fost date peste cap, iar Alexandra Khefren și-a dăruti inima și fecioria lu Neli, un rapper dintr-un cartier bucureștean. cei doi s-au cunoscut pe Facebook.

Cine este iubitul româncei Alexandra Khefren, care și-a scos virginitatea la vânzare.

Întrebată, în cadrul unui interviu pentru emisiunea „Xtra Night Show”, de la Antena 1, cum s-a schimbat viața ei după ce s-a aflat că și-a pierdut virginitatea cu iubitul ei, Neli, Alexandra Khefren a răspuns:

„Lumea m-a văzut altfel. Au apreciat faptul că am dat-o, până la urmă, pentru dragoste și nu pentru bani. Și foarte mulți și-au schimbat opinia despre mine”.

„Acel om de afaceri nu a existat, de fapt, niciodată.  Fostul meu iubit grec a fost un mare mincinos și a știut cum să manevreze presa. Eu am fost virgină, puteți să-l întrebați pe iubitul meu de față”, a adăugat tânăra.

Iubitul ei a oferit și el detalii.

„În septembrie fac 23 de ani. ne știm de o lună de zile. Eu o aveam pe Facebook și o vedeam. Și eram atras și îmi plăcea și într-o zi i-am dat un râs și am vorbit. Am intrat în discuție și aici am ajuns. Nu suntem mutați împreună, încă…”, a declarat Neli.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.