26/05/2024

Andreea Marin a divorțat de trei ori, dar participă la Festivalul Familiei din Arad. Aregerea trăsnită făcută de organizatori

Andreea Marin a divorțat de trei ori, dar participă la Festivalul Familiei din Arad. Evenimentul este dedicat familiei (copii, parinti, bunici), în cadrul căruia vor avea loc ateliere de creație pentru copii, activitati sportive, concerte și spectacole cu povești, concursuri și decoruri colorate, prezentări de modă pentru copii și vârstnici.

Andreea Marin a divorțat de trei ori, dar participă la Festivalul Familiei, în perioada 12-13 mai. alături de vedetă va fi prezent un al nume important din showbiz.

Andreea Marin a divorțat de trei ori și s-a căsătorit prima oară, la vârsta de 21 de ani

Printre vedetele invitate sunt Virgil Ianțu și Andreea Marin, aceasta din urma fiind socotita si campioana… divorturilor, avand nu mai putin de 3 la activ, scrie specialarad.ro, care se intreaba ce le-ar putea impartasi zana surprizelor familistilor aradeni. Vedeta a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică Jr. și Tuncay Ozturk, de care a divorțat în urmă cu doar câteva luni.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *