18/04/2024

Corina Bud, fără lenjerie intimă în videoclipul piesei Fernando. A renunțat definitiv la inhibiții

Corina Bud, fără lenjerie intimă în videoclipul piesei Fernando, creată în studioul DeMoga, iar clipul reprezintă o premieră pentru industria muzicală românească. Corina apare în majoritatea cadrelor fără machiaj, iar clipul e lucrat fără a interveni deloc prin filtre sau măști de post-producție pe față sau pe corp.

Corina Bud, fără lenjerie intimă în videoclipul piesei Fernando și mai sexy ca niciodată. “Activez într-o industrie în care ni se spune mereu ce și cum să facem, în care simțim presiunea să fim la fel, să vindem chipuri perfecte, trupuri subțiri și sexy, mesaje fără consistență. Uităm de multe ori că superbele fete care ne urmăresc și se compară cu noi nu știu că pentru imaginea “fără cusur” impusă de modele false și prea perfecte, lucrează artiști talentați de makeup, de imagine sau că se folosesc filtre de post-producție… Așa am ajuns să mințim. Frumusețea nu e o fată frumoasă, un trup cu norme nerealiste, ci o inimă frumoasă, o minte frumoasă, un suflet frumos, toate însoțite de curajul de a fi tu însăți”, spune Corina.

Corina Bud, fără lenjerie intimă în videoclipul piesei Fernando și fără pic de machiaj

Corina mărturisește că fiecare clip din cariera ei de până acum a fost atent lucrat la capitolul imagine. “Vă spun sincer, la fiecare clip, lucram asupra fiecărui cadru împreună cu artistul vizual și puneam “măști”- niște filtre de montaj, care anulează orice rid fin, ascund orice por și imperfecțiune. M-am decis că nu mai vreau asta. Nu mai vreau cadre care să alungească silueta, nu vreau să par mai slabă, mai înaltă, diferită de cum sunt cu-adevărat. Trăim într-o lume în care am fost prea mult timp privite ca “obiecte”, dar vremurile s-au schimbat. Ține doar de noi să ne eliberăm de etichete, de presiunea de a fi cuminți, drăgălașe, soții supuse și tot timpul ascunse după false rețete ale feminității”, adaugă artista.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *