14/06/2024

Corina Bud nu mai are nicio limită. Fanii artistei i-au spus-o direct. “Ești criminală”. Cum s-a îmbrăcat artista

Corina Bud nu mai are nicio limită. Artista continuă să șocheze cu aparițiile excentrice. De data asta, vedeta și-a expus în toată splendoarea posteriorul, iar reacția fanilor a fost pe măsură.

Corina Bud nu mai are nicio limită atunci când vine vorba de aparițiile sexy. Interpreta a făcut publică o fotografie realizată pentru cea mai recentă piesă a acesteia.

Corina Bud nu mai are nicio limită atunci când vine vorba de vestimentație

pentru el #Fernando ?” a scris Corina în dreptul imagini postate.Fanii au reacţionat imediat la aşa postare. „Eşti criminala femeie! (…) Arăţi mortal!” au scris fanii la imaginea ei cu fundul în prim plan.

Corina și-a revenit complet după despărțirea de omul de afaceri Nelu Bud și, deși în momentul de față singurul bărbat din viața ei este Robin, fiul ei, cântăreața radiază de fericire. „Fac sport, mă bucur de lucrurile simple din viața mea, mă preocup foarte mult de Robin și el îmi face viața foarte frumoasă. Lucrez la un album nou, lucrez la piese pentru piața internațională, cât și pentru România, fac foarte multe lucruri frumoase care-mi plac și de care mă bucur și atunci pot să radiez. Am motive să fiu bucuroasă”, ne-a declarat Corina, completând că viața de femeie singură îi priește destul de mult.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *