30/06/2022

Cristi Borcea nu este sigur ca fetita nelegitima este a lui

Scandalul cu femeia care susţine că are un copil cu Cristi Borcea e departe de a se încheia! Apropiaţii omului de afaceri spun că acesta e supărat din cauza procesului care i-a fost intentat, mai ales că nu este sigur că fetiţa ar fi a lui!
Tensionat în aşteptarea verdictului în „Dosarul transferurilor”, unde s-ar putea alege cu 7 ani de puşcărie, Cristi Borcea e implicat de o săptămână şi într-un proces cu iz de telenovelă. O avocată care i-a fost amantă, Simona Dana Voiculescu, l-a dat în judecată pentru stabilirea paternităţii fiicei sale, Carolyn, de 7 ani. Apropiaţii omului de afaceri spun că Borcea nu e sigur că acest copil este al lui.

Fostul boss dinamovist nu vrea să comenteze acest subiect. „Nu am ce detalii să dau. Vreau să spun doar că atunci când instanţa va stabili un termen, mă voi prezenta să fac testele necesare”, ne-a declarat Cristi Borcea.

Acesta a mai adăugat că, în ciuda scandalului cu copilul secret, relaţia lui cu actuala soţie, Alina, este foarte bună şi că doamna Borcea îl susţine. În plus, ca semn de dragoste, ea şi-a tatuat pe mâna stângă, de ziua soţului ei, chiar numele „Cristian Borcea”. Surse din anturajul cuplului ne-au mai dezvăluit că, de altfel, Alina Borcea este în relaţii foarte bune şi cu Mihaela, fosta soţie a omului de afaceri.

„Săptămâna trecută, Cristi a fost la munte cu toţi cei patru copii (n.r. Patrick, 16 ani, gemenii Antonia şi Mihai, 11 ani şi George Alexandru, 2 ani), cu Alina şi fosta soţie, Mihaela Borcea”, ne-a povestit o sursă.

Cristi Borcea a avut o viaţă amoroasă agitată. După 22 de ani de căsnicie şi trei copii, a divorţat, în 2011, de Mihaela. Câteva luni mai târziu, s-a căsătorit cu Alina Vidican, cu care avea o relaţie extraconjugală de circa 8 ani. Tânăra i-a dăruit un băieţel, pe George Alexandru. Pe lângă cele două „oficiale”, se pare că Borcea a avut o relaţie şi cu o avocată din Bucureşti, care acum îi cere să-şi recunoască fetiţa de 7 ani.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.