29/07/2021

Ce ținute sexy au purtat Mihaela Rădulescu și Andreea Marin la ”Uite cine dansează” | FOTO

Au stiluri complet diferite, însă atât Andreea Marin cât și Mihaela Rădulescu reușesc să capteze atenția publicului cu ținutele pe care le aleg în cadrul show-ului ”Uite cine dansează!”.

În prima ediție din luna aprilie, Mihaela Rădulescu a ales să poarto o ținută complet neagră, o rochie formată dintr-un corset cu paiete și foarte mult tul transparent. Astfel, ca de obicei, diva de la Monaco a făcut alegere sexy, etalând atât un decolteu generos, cât și multă transparență. Ce-i drept, tonusul ei o ajută, iar picioarele bine lucrate s-au văzut perfect pe sub tul-ul negru.

Nici Andreea Marin nu s-a lăsat mai prejos. Ținuta ei a fost o combinație de negru și roșu. Deși a ales un cu totul alt stil decolteul generos nu i-a lipsit nici zânei. Iar atitudinea a făcut diferența.

Citește și: Andreea Marin, luată la întrebări de Mihaela Rădulescu la Uite cine dansează!. Ce a răspuns fosta zână a surprizelor

 

Post-ul Ce ținute sexy au purtat Mihaela Rădulescu și Andreea Marin la ”Uite cine dansează” | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.