22/01/2022

Ce ținute sexy au purtat Mihaela Rădulescu și Andreea Marin la ”Uite cine dansează” | FOTO

Au stiluri complet diferite, însă atât Andreea Marin cât și Mihaela Rădulescu reușesc să capteze atenția publicului cu ținutele pe care le aleg în cadrul show-ului ”Uite cine dansează!”.

În prima ediție din luna aprilie, Mihaela Rădulescu a ales să poarto o ținută complet neagră, o rochie formată dintr-un corset cu paiete și foarte mult tul transparent. Astfel, ca de obicei, diva de la Monaco a făcut alegere sexy, etalând atât un decolteu generos, cât și multă transparență. Ce-i drept, tonusul ei o ajută, iar picioarele bine lucrate s-au văzut perfect pe sub tul-ul negru.

Nici Andreea Marin nu s-a lăsat mai prejos. Ținuta ei a fost o combinație de negru și roșu. Deși a ales un cu totul alt stil decolteul generos nu i-a lipsit nici zânei. Iar atitudinea a făcut diferența.

Citește și: Andreea Marin, luată la întrebări de Mihaela Rădulescu la Uite cine dansează!. Ce a răspuns fosta zână a surprizelor

 

Post-ul Ce ținute sexy au purtat Mihaela Rădulescu și Andreea Marin la ”Uite cine dansează” | FOTO apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

La 81 de ani, Marina Voica își dezăpezește singură curtea de la Breaza

La 81 de ani, Marina Voica va fi premiată, luni, cu ocazia celor opt decenii …

Leave a Reply

Your email address will not be published.