15/07/2024

Ordinul “călugărițelor” care cresc și vând marijuana. Povestea „măicuțelor” din California

Șapte “călugărițe” din California au o “misiune” cel puțin inedită. Ele vor să vindece lumea cu produsele lor realizate din cannabis. Altfel spus, ele cultivă și cresc marijuana, pe care apoi o vând în diferite forme.

“Călurițele din Valley”, așa cum cunoscute femeile din California, care se îmbracă precum niste călugărițe și au împrumutat multe din obiceiurile celor care își dedică viața în slujba Domnului. Ele au însă altă ocupație. Mai precis, cresc și vând marijuana, relatează Reuters.

Femeie, care spun că se consideră călugrițe, deși nu aparțin religiei catolice sau altei religii, speră ca prin afacerea lor să ajute cât mai multe persoane a căror stare poate fi îmbunătățită cu cannabis.

Consumul de marijuana a fost legalizat în California, în noiembrie 2016. Cu toate acestea, “călugărițele din Valley” au început să prepare produse precum alifii și tincturi din cannabis din 2015.  Anul trecut, femeile au câștigat 750.000 de dolari din această afacere inedită.

 

Post-ul Ordinul “călugărițelor” care cresc și vând marijuana. Povestea „măicuțelor” din California apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *