14/06/2024

Cristina Ţopescu pleacă de la Antena 3. Primele declarații ale prezentatoarei TV

Cristina Țopescu pleacă de la Antena 3, după cum ea însăși a anunțat printr-un mesaj pe pagina sa de Facebook. 

„Anunţ retragerea mea de la Antena 3, retragere pe care am decis-o din motive personale. Le mulţumesc colegilor cu care am lucrat. Gânduri bune din partea mea şi pentru toţi ceilalţi!”, a scris Cristina Ţopescu, realizatoarea emisiunii „Dincolo de ştiri”, difuzată sâmbăta de la ora 23.00. Țopescu nu a anunțat și care este motivul acestei decizii.

În urmă cu o lună, în cadrul emisiunii, prezentatoarea de televiziune, care a avut o relație cu Ștefan Bănică Junior, i-a luat un interviu celebrului ei tată, cel mai titrat comentator sportiv din țara noastră, Cristian Țopescu.

”Eu sufeream puțin, pentru că televiziunea mi te-a răpit. Ce mă mira pe mine și mă intriga, copil fiind, era că auzeam un alt tată la televizor, tu acasă fiind un taciturn, îți scoteam cuvintele cu cleștele, iar la TV parcă te dedublai”, și-a amintit Cristina Țopescu, la emisiunea Dincolo de știri.

Cristina Ţopescu, despre fostul ei iubit, Ştefan Bănică Jr.: „Ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară”

Relaţia din tinerețe dintre Cristina Ţopescu şi Ştefan Bănică Jr. nu a durat prea mult din cauza violenţei artistului.
„Ştefan e impulsiv, primitiv în relaţia cu o femeie. Ameninţa, făcea crize de gelozie urâte, în care nu-şi mai controla limbajul şi jignea. A rămas de pomină un episod în care a venit să mă ia de la televiziune şi, ca să mă convingă să mă întorc acasă – pentru că iar plecasem – ţinea un cuţit mare de bucătărie sub haină şi-mi spunea că mă omoară dacă în clipa aia nu merg cu el acasă”, povestea Cristina Topescu, la puţin timp după despărţire, citată de revistatango.ro.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *