30/11/2021

Cum s-a fotografiat Lora. „Iulia Albu ar fi super mega invidioasă”

Cum s-a fotografiat Lora. Fanii au avut parte de os surpriză de proporții din partea artistei.

Lora, care recent a petrecut o vacanță de vis în Maldive, s-a afișat într-o ipostază nemaivăzută în fața fanilor săi de pe internet.

Artista, care s-a retras de la Eurovision 2017, s-a lăsat fotografiată de iubitul ei, Ionuț Ghenu, cu o imensă coajă de pomelo pe cap.

Imaginea nemaivăzută cu vedeta i-a uluit pe prietenii virtuali ai acesteia, care s-au grăbit să-i spună că o ia pe urmele fashion-editorului Iulia Albu, recunoscută pentru extravaganța sa.

Cum s-a fotografiat Lora. „No, tulai Doamne!”

Comentariile au curs încontinuu pe pagina Lorei după ce internauțiiau văzut-o cu pomelo pe cap.

„No, tulai Doamne!”, „Iulia Albu ar fi super mega invidioasă”, ” Ai băut apă după Iulia Albu”, „Ce-ți pui lele poala-n cap”, „Dacă vă vede Iulia Albu moare de invidie pentru așa un accesoriu”, „Iulia Albu te va invidia”, „Să înțțeleg că asta e cool, new trend…”, „văd că pomelo este bun și pentru modă”, „Aduci un pic cu Iulia Albu”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care Lora le-a primit de la fanii săi.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.