03/02/2023

FOTO EXCLUSIV /Sorinel Copilul de Aur a devenit tată! Alina, viitoarea soție a manelistului, a născut o fetiță

 Sorinel Copilul de Aur a devenit vineri tată. Alina, viitoarea soție a manelistului, care, în adolescența sa s-a bucurat de o popularitate uimitoare, a adus pe lume o fetiță. Vă prezentăm exclusiv primele poze cu fetița vedetei muzicii de petrecere.

Micuța va purta numele de  Ana Maria Florance și a avut la naștere 3, 180 kilograme. În întâmpinarea nou-născutei, la clinica particulară unde a venit pe lume a ajuns imediat și viitorul său naș de botez, Dan Bursuc (FOTO), cel care a făcut din Copilul de Aur un brand în zona muzicii de petrecere.

Ajuns la 26 de ani, multe lucruri s-au schimbat în ultimii ani în viața solistului. Se pregătește de însurătoare după ce pețitor i-a fost chiar Pepe, la sfârșitul anului trecut, când Sorinel a cerut-o de soție pe, Alina, logodnica sa, chiar de ziua acesteia. În mare secret, viitorul mire i-a organizat acesteia un fastuos party la un luxos salon de evenimente.

Nunta va avea loc în această vară. Manelistul spune că nu va fi o simplă petrecere, ci cel mai fastuos eveniment matrimonial în lumea manelelor pe acest an, mai ales că tot mentorul său, impresarul și organizatorul de evenimente Dan Bursuc, și Gina (FOTO), soția acestuia, au acceptat să le fie nași Alinei și lui Sorinel Cristian Alecu, așa cum în cheamă în buletin pe fostul ”Copil de Aur”.

Sorinel Copilul de Aur a devenit tată

Devenit bărbat în toată firea, fostul puşti revelaţie în lumea manelelor Sorinel Copilul de Aur era apreciat în lume artistică de când abia împlinise 14 ani.Povestea sa a plecat de la ”chirpici”, dintr-un sat de lângă București, și a ajuns la cinematografe, oglindită și prin filmul ”Poveste de cartier”, unde a jucat alături de Florin Călinescu.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *