14/06/2024

Campionul olimpic la bob Steven Holcomb a murit la 37 de ani

Campionul olimpic la bob Steven Holcomb a murit la 37 de ani. El a fost găsit mort în camera sa de la Centrul de pregătire al Comitetului Olimpic al SUA, de la Lake Placid, informează AFP, citată de agerpres.ro.

Scott Blackmum, director USOC, a declarat: ”Întreaga familie olimpică americană este șocată de vestea că sămbătă a murit Steven Holcomb. Este o știre incredibilă și tragică”.

În continuare, el a precizat: ”Steven a fost un sportiv extraordinar, cu un palmares foarte bogat. Dedicarea lui a fost mereu o sursă de inspirație pentru noi toți. Gândurile și rugăciunile noastre se îndreaptă acum spre familia sa, spre toată comunitatea sportivilor care fac bob”!.

În legătură cu circumstanțele decesului lui Steven Holcomb nu sunt, deocamdată, informații suplimentare, dar conducerea USOC a precizat că ele vor fi făcute publice imediat ce vor exista detalii.

În palmaresul sportivului american figurează cinci titluri de campion mondial.

Proba de bob – 4 persoane din cadrul Jocurilor Olimpice de iarnă 2010, desfășurată pe pista de gheață de la Whistler, s-a încheiat cu victoria primului echipaj al SUA (Steven Holcomb, Justin Olsen, Steve Mesler, Curtis Tomasevicz), cronometrat în 4 manșe cu timpul total de 3’24″46/100.

epa05172701 US pilot Steven Holcomb (front) and his pushers Frank Delduca, Carlo Valdes, and Samuel McGuffie in action during the Four-man competition of the Bobsleigh World Championships in Igls, Austria, 20 February 2016. EPA/JAN HETFLEISCH

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *