25/10/2021

Internauții au găsit vinovatul pentru gafa de la Oscar: Leonardo DiCaprio

Internauții au găsit rapid vinovatul pentru gafa de la premiile Oscar, atunci când a fost anunțat câștigătorul greșit al trofeului suprem, cel pentru filmul anului. Mai mulți oameni consideră că Leonardo DiCaprio este cel responsabil pentru confuzie. Teoria a fost infirmată categoric de Emma Stone, cu toate acestea numeroase glume au apărut pe rețelele de socializare.

Gala premiilor Oscar s-a încheiat cu cu un moment de şoc şi confuzie generală, după ce Warren Beatty şi Faye Dunaway au anunţat în mod eronat că musicalul ”La La Land” a câştigat premiul pentru cel mai bun film al anului, deşi acest trofeu revenise de fapt lungmetrajului dramatic ”Moonlight”.

Ulterior, starul american a afirmat că a primit plicul greșit, așa cum a anunțat ulterior și compania care se ocupă de numărarea voturilor. Nu este clar, însă, când s-a produs această confuzie, iar internauții au găsit rapid un vinovat – Leonardo DiCaprio.

Motivul? Cu doar câteva momente înainte să fie anunțat câștigătorul trofeului suprem a fost decernat cel pentru cea mai bună actriță, premiu câștigat de Emma Stone. Leonardo DiCaprio a fost prezentatorul, iar acesta a coborât de pe scenă cu plicul roșu în mâini.

Internauții consideră că actorul a înmânat cumva plicul greșit altei persoane, iar acesta a ajuns în mâinile Warren Beatty.

“Știm cu toții că Leonardo a schimbat plicurile pentru a se răzbuna că a primit un Oscar atât de târziu”, a scris un utilizator al rețelei de socializare Twitter.

 

Emma Stone a pus capăt acestei teorii, după ce a afirmat că ea a luat plicul de la Leonardo DiCaprio. “Am ținut tot timpul plicul cu cea mai bună actriță în mână”, le-a spus laureata premiilor Oscar reporterilor. Fotografiile arată că are dreptate.

OSCAR 2017 | LISTA COMPLETĂ A CÂȘTIGĂTORILOR PREMIILOR OSCAR 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.