25/06/2024

EXCLUSIV/ Gabi Cristea și Tavi Clonda se grăbesc să-și termine casa, iar asta le înghite toți banii. Economii «la sânge»

Gabi Cristea și Tavi Clonda se grăbesc să-și termine casa înainte ca prezentatoarea TV să nască. Pentru asta, fac eforturi financiare considerabile.

Se spune că “socoteala de acasă nu se potrivește cu cea din târg”, iar Gabi Cristea și Tavi Clonda au simțit din plin acest lucru.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagine emoționantă în noaptea de Înviere. Ce le-au transmis fanilor

Recent, s-au împlinit doi ani de când au început construcția casei visurilor lor, la Corbeanca. Niciunul nu și-a imaginat că va dura atât de mult. Mai ales că totul a fost proiectat la ca carte!

Cum de fiecare dată a mai apărut ceva neprevăzut și au existat multe cheltuieli în plus, vedetele s-au văzut nevoite să locuiască încă într-o altă casă, cu chirie, până ce noua vilă va fi gata să-i primească. Doar că sarcina Gabrielei Cristea i-a pus acum pe jar. Cei doi soți au urgentat lucrările. Astfel că, ei au direcționat toți banii câștigați – salariile amândurora de la Kanal D plus încasările lui din concerte – către achiziționarea de materiale pentru finisaje și mobilier. Așa se face că pe lista lor de cumpărături se regăsesc, în ultimul timp, nu haine și pantofi, ci gresie, faianță, obiecte sanitare. Potrivit apropiaților, ei speră ca într-o lună să se poată muta în casa lor. Iar banii de chirie să-i pună deoparte pentru bebeluș.

Gabi Cristea a rămas însărcinată când nici nu se mai aștepta, după multe tratamente și vizite la medici. În ciuda greutăților întâmpinate, vedeta și soțul ei au fost atât de siguri că vor deveni părinți, încât au proiectat nu una, ci două camere pentru copii în noua lor casă!

Gabi Cristea și Tavi Clonda se grăbesc să-și termine casa. Vor avea studio, sală de sport și atelier de creație

Cum va arăta casa visurilor lor? Ei bine, aceasta nu va fi doar spațioasă, cu vreo cinci camere, ci și un colț de liniște și de relaxare.

“Avem o terasă foarte mare și un loc pentru spa, o sală de sport, biliard și masă de ping-pong. Tavi și-a făcut un studio și o sală de repetiție. Apoi am descoperit că podul, pe care nu voiam inițial să-l amenajăm, e foarte spațios și mi-am făcut un atelier unde să stau eu să lucrez. Îmi place croitoria”, ne-am declarat Gabriela.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, imagine emoționantă în noaptea de Înviere. Ce le-au transmis fanilor

Post-ul EXCLUSIV/ Gabi Cristea și Tavi Clonda se grăbesc să-și termine casa, iar asta le înghite toți banii. Economii «la sânge» apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *