12/08/2022

Roxana Ionescu iubeste din nou! Cu ce se ocupa iubitul “Mamei Natura”?

Roxana Ionescu nu are gusturi proaste la barbati si se pare ca asteptarea a meritat cu varf si indesat! Nu de alta, dar la un an si jumatate de la divort, vedeta s-a cuplat cu un timisorean tanara, aratos si cu ceva bani in conturi, al carui nume pare total strain de showbiz-ul autohton.

Carierist inca din adolescenta, Tinu Vidaicu a stiut clar ca va activa cumva in domeniul distractiilor, iar mai bine de jumatate din viata sa este ocupata de tot ceea ce inseamna cluburi si activitati nocturne. Un motiv in plus ca Roxana sa fie geloasa! Nu de alta, dar la ceas de seara multe fete se arata disponibile si atata barbatii tineri si cu bani, asa cum este si Tinu!

Mai mult decat atat, se pare ca Tinu a stiut dintotdeauna ca e bine sa fii inconjurat de fete frumoase si ca prezenta lor iti poate aduce si avantaje materiale, astfel incat a mizat pe prezentele feminine, in afacerile lui. Si, daca nu exista nicio certitudine referitor la activitatile noului iubit al Roxanei Ionescu,reporterii au deslusit misterul: “El a lucrat multi ani la o discoteca de pe Litoral, isi spunea DJ Force. La clubul din Timisoara nu este patron, ci manager-asociat. Insa este foarte muncitor, mai are si un club in Resita, pe malul unui lac, de care se ocupa si care e frecventat de toata crema populatiei din zona, mai ales pe perioada verii. Si mai are inca o afacere, o agentie de management pentru artisti in vestul tarii. S-a afisat cu multe fete, dar nu a dat niciodata de inteles ca ar fi o relatie. E apropiat de fetele care il inconjoara, dar nu lasa sa se inteleaga nimic altceva”, a povestit o sursa din anturajul lui Tinu.
Daca viata profesionala a afaceristului este cat se poate de transparenta, nu acelasi lucru se poate spune si despre viata personala a acestuia. Insa e de bun augur, intrucat discretia il caracterizeaza la maximum pe tanarul afacerist:

“A avut o iubita din Bucuresti. Au fost impreuna cativa ani, dar a tinut-o la distanta. Numai prietenii lui apropiati o stiau. Nu s-au prea afisat impreuna. Tipa avea o agentie de evenimente si hostess”, ne-a mai spus aceeasi sursa.

Aceasta relatie i-a adus Roxanei Ionescu numai nebeficii. Pe langa linistea pe plan sentimental, pe care o cauta de foarte multa vreme, tanara a avut de castigat si din punct de vedere material. Nu de alta, dar este invitata saptamanal la clubul pe care il manageriaza Tinu, in calitate de MC si evident ca prestatiile ei sunt remunerate. De obicei, pentru un astfel de job, Roxana incaseaza aproximativ 3-400 de euro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.