20/01/2021
Home / Senzational / Cum a slăbit Silviu Prigoană 30 de kilograme. De la niște implanturi dentare i se trage

Cum a slăbit Silviu Prigoană 30 de kilograme. De la niște implanturi dentare i se trage

Cum a slăbit Silviu Prigoană 30 de kilograme. Omul de afaceri nu a ținut vreo cură drastică, ci a dat jos grăsimea după o intervenție la dantură.

Omul de afaceri Silviu Prigoană, care a trecut prin mai multe mariaje și divorțuri cu scandal de prezentatoarea de televiziune Adriana Bahmuțeanu,  a șocat pe toată lumea după ce a slăbit spectaculos.

Însă, Silviu Prigoană, care a făcut dezvăluiri despre prima sa soție în urmă cu ceva timp, nu a ținut vreun regim drastic, ci schimbarea radicală de look a avut loc după ce omul de afaceri a trecut printr-o operație de implanturi dentare.

În urma acesteia, a mâncat numai cu paiul, astfel că kilogramele în plus s-au topit ca prin minune.

Cum a slăbit Silviu Prigoană 30 de kilograme. Jumătate de an s-a chinuit

Dezvăluirea dspre cum a slăbit Silviu Prigoană, dar șialte lucrui mai puțin știute despreomul de afaceri au fost făcute publice de Dorin Chioțea, cel care, din 17 aprilie, va prezenta emisiunea de dimineață de la TVR 1, „1 Matinal”.

„Tânărul din imagine e la bază avocat. A ajuns milionar în euro și acum e consultant de business. E mai mult retras, dar participă la greu la ședințe. Ședințe cu părinții, adică. „Stau cu copiii și fac probleme de clasă a treia. Pe vremea mea trebuia să găsesc o rezolvare la fiecare. Acum e nevoie de câte trei. S-a complicat viața…”

A slăbit 30 de kilograme nu din vreo cură agresivă, ci din cauza unei operații în urma căreia și-a pus opt implanturi dentare. „Am mâncat numai cu paiul, jumătate de an”, zice el.

Poveștile cu pliciul au rămas în urmă. La fel și căsniciile cu Adriana Bahmuteanu. Are acum o altă relație, poate vorbim despre iubire și trădare la 1 Matinal. Este, de departe, cel mai non-conformist personaj pe care l-am întâlnit în 23 de ani de presă”, a scris Dorin Chioțea.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în mediul virtual. “Zici că ești vedetă porno”

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.