25/10/2021

Beyonce și-a îmbrăcat fiica de cinci ani într-o rochie de 26.000 de dolari

Beyonce a avut o apariție surpriză la premiera filmului “Beauty and the beast”, de la Hollywood. Cântăreața nu a apărut singură pe covorul roșu, ci alături de fiica ei, pe care a îmbrăcat-o într-o ținută asemănătoarea cu a ei. Prețul rochiei lui Blue Ivy poate ajunte însă la uluitoarea sumă de 26.000 de dolari.

Beyonce pare să nu se uite la bani când vine vorba despre ținutele fiicei sale, Blue Ivy. Cele două au impresionat prin apariția lor la premiera filmului de la Hollywood. Au fost îmbrăcate în ținute asemănătoare, în culori apropiate, realizate de Gucci.

Ținuta lui Blue Ivy este versiunea pentru copii a unei rochii Gucci în valore de nu mai puțin de 26.000 de dolari. Micuța a strălucit alături de mama ei, care este însărcinată cu gemeni.

Cu toate acestea, nu este pentru prima oară când Blue Ivy poartă creații scumpe. La gala premiilor Video Music Awards, care a avut loc în luna august a anului trecut, Blue a avut o ținută în valoare de 11.000 de dolari.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Cine a fost Stephen Hawking, fizicianul care ”trebuia să moară” acum jumătate de secol

Stephen Hawking – care a murit, marți noaptea, la vârsta de 76 de ani – …

Leave a Reply

Your email address will not be published.