24/01/2021
Home / Publicitate / Locul de unde nu poți să pleci cu mâna goală. La Târgul de la Universitate găsiți cele mai frumoase mărțișoare!

Locul de unde nu poți să pleci cu mâna goală. La Târgul de la Universitate găsiți cele mai frumoase mărțișoare!

La Târgul de la Universitate găsiți cele mai frumoase mărțișoare! Unul dintre cele mai mari târguri destinate mărțișorului, amplasat strategic în buricul Bucureștiului, și-a deschis porțile, weekendul acesta, pentru toți locuitorii Capitalei. Pe lângă minunatele mărțișoare lucrate cu migală de mâinile iscusite ale unor artiști plastici și nu numai, la Târgul de Mărțișor puteți gusta delicioase plăcinte cu fructe și, mai mult decât atât, vă veți putea delecta în compania unor îndrăgiți interpreți de muzică ușoară și populară care vor susține concerte în fiecare seară.

De la Târgul de Mărțișor amplasat pe esplanada cu statui din Piața Universității nu poți pleca cu mâna goală. Și asta pentru că este imposibil ca din milioanele de mărțișoare de tot felul lucrate din lemn, flori naturale uscate, piele, ceramică, piese de ceas și multe alte materiale, să nu-ți placă măcar unul. Iar pentru cei mai pretențioși, care doresc să ofere mai mult decât un simplu mărțișor, la târg se mai găsesc și bijuterii hand-made de o frumusețe aparte.

Prețurile sunt acceptabile, pentru toate buzunarele. Mărțișoarele tradiționale pornesc de la 2-3 lei bucata și ajung la 20-25 de lei, în funcție de materialul din care sunt confecționate, iar broșele din lemn lăcuite pornesc de la 15 lei și pot ajunge chiar și la 60 de lei. Pentru un set de bijuterii care conține un inel, cercei și pandantiv, toate lucrate din piese de ceas, trebuie să scoateți din portofel 80 de lei. Târgul va fi deschis zilnic, timp de 13 zile, iar vizitatorii vor putea alege cadouri din cele aproximativ 50 de căsuțe, încărcate cu  obiecte tradiționale de sezon.

Programul Tărgului de Mărțișor:

 24 februarie – 2 martie: 10:00 – 21:00

3 – 5 martie: 10:00 – 22:00

6 – 7 martie: 10:00 – 21:00

8 martie: 10:00 – 22:30

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Mihaela Borcea, declarație pentru cea mai importantă persoană din viața ei. Și-a spus sentimentele pe față | FOTO

Prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea, Mihaela, și-a aniversat una dintre cele mai …

Leave a Reply

Your email address will not be published.