13/08/2022

Cum arătau Oana și Viorel Lis, la prima întâlnire. Imagine de acum 18 ani | FOTO ÎN ARTICOL

Consoarta fostului primar al Capitalei, Viorel Lis, a fost cuprinsă de nostalgie. Și-a amintit de vremurile de altădată și a scos din albumul cu amintiri o fotografie care datează din vremea când l-a cunoscut pe soțul ei. Iată cum arătau Oana și Viorel Lis.

Imaginea a fost realizată acum 18 ani, la prima întâlnire dintre Oana și Viorel Lis, iar amicii virtuali ei blondei au rămas uimiți să vadă cum arătau cei doi și cât de tandri erau. Oana a vrut să-i ureze La mulți ani lui Viorel într-un mod special. ”La una din primele noastre întâlniri… anul 1999… Doamne, prin câte am trecut împreună… dar i wouldn’t do it any other way (n.r.: nu aș schimba nimic)… La mulți ani omului care mi-a schimbat viața… daar și eu pe a lui!!!”, a scris Oana Lis.

Iată cum arătau Oana și Viorel Lis, la prima întâlnire:

Cum arătau Oana și Viorel Lis, la prima întâlnire

Cum arătau Oana și Viorel Lis, la prima întâlnire

Oana Lis este o persoană foarte activă pe rețeaua de socializare, unde reușește frecvent să își binedispună fanii cu postările sale. Recent, Oana Lis a găsit rujul unei alte femei în mașina pe care Viorel Lis o folosise și a început să-și pună întrebări. Deși soțul i-a jurat că nu a luat pe nimeni în mașină, Oana a început să dea câteva telefoane și mesaje și a aflat adevărul. Apoi, le-a povestit amuzată prietenilor pățania.

Oana și Viorel Lis formează un cuplu celebru și nonconformist. Fostul edil al Capitalei a împlinit 73 de ani anul acesta, iar soția lui l-a surprins plăcut în dormitor. Oana i-a făcut un cadou deosebit. Deși nu a dorit să spună despre ce este vorba, Viorel Lis a dat de înțeles că este vorba desre ceva intim.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.