30/06/2022

Mesaj emotionant postat de Oana Lis pe Facebook, dupa ce s-a aflat de drama prin care a trecut

Oana Lis a dezvăluit unei ţări întregi, marţi, în emisiunea lui Cătălin Măruţă, un secret dureros: aceasta a fost violată în copilărie de către tatăl ei.
În momentul în care a început să-şi spună povestea dramatică pe post, Oana, vizibil marcată, a cedat nervos.
“Nu mai pot să stau aici, îmi este rău. Eu merg la psiholog, ăsta e unul dintre motivele pentru care merg, nu cred că mă înţelege decât cine a trecut prin aşa ceva. Nimeni nu ştie prin ce am trecut. Nu pot să mai vorbesc. Am fost terorizată ani de zile de omul ăsta când eram mică. Îmi spunea că mă omoară, m-a manipulat psihic. Îmi spunea că dacă povestesc cuiva ce îmi face se omoară el şi îl am pe conştiinţă. El nu mi-a fost tată cu nimic decât că s-a culcat cu mama mea şi am ieşit eu. Eu am auzit toată viaţa de la tatăl meu că el m-a făcut, el mă omoară”, a spus Oana în suspine, la PRO TV.
La câteva ore după ce a istorisit teribilul incident, soţia fostului edil al Capitalei a scris un mesaj emoţionant pe Facebook, făcând referire la cele întâmplate pe când era doar un copil.
“Vezi omul trecând pe stradă, dar nu ştii ce dramă poate purta în suflet”, a scris Oana pe contul ei de socializare, unde a primit zeci de mesaje de încurajare.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.