12/08/2022

Gemenii Cristinei Bălan suferă de sindromul Down. Cum se comportă micuții când ies în aglomerație. Mărturisiri emoționante

Gemenii Cristinei Bălan suferă de sindromul Down, iar artista a vorbit pentru prima dată despre cum se comportă cei doi băieți ai săi, atunci când ies în aglomerație.

Gemenii Cristinei Bălan, Toma și Matei suferă de sindromul Down, mama și tatăl lor fac tot posibilul ca micuții să fie fericiți și să nu le lipsească nimic. Artista a povestit în direct la tv, amănunte mai puțin știute despre viața de zi cu zi a familiei sale.

 

Gemenii Cristinei Bălan își ajută părinții

”Copiii ne ajută. Felul în care ei sunt, mă ajută. Noi nu putem fi asistenţi personali pentru că avem job, şi nu poţi fi asistent personal dacă ai carte de muncă. Am văzut în cazul copiilor noştri că sunt mai sensibili în aglomeraţie, devin mai agitaţi. D-asta noi evităm să-i scoatem în locuri aglomerate. Anul trecut, când am fost la comisie a trebuit să le dăm să mănânce acolo, în cabinet, şi oamenii aceia nu înţelegeau că acela e programul lor şi că trebuie să mănânce, a declarat Cristina Bălan, câştigătoarea ”Vocea României” 2015, la Pro tv.

Recent,  Cristina Bălan a răbufnit și a postat un mesaj dur pe contul de socializare. Artista a dezvăluit cu ce probleme se confruntă pentru că este mămică de copii care suferă de sindromul Down.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.