25/10/2021

David Pușcaș face declarații interesante. Ce a spus despre Oana Zăvoranu

David Pușcaș face declarații interesante, după ce și-a schimbat din nou look-ul, ca un tribut adus lui Carl Cobain. Acesta a spus care sunt vedetele lui preferate și de ce nu o place pe Oana Zăvoranu.

David Puşcaş face declarații interesante, după ultimele apariții șocante pe care le-a avut. Fiul adoptat al Luminiței Anghel s-a vopsit blond şi plănuieşte să se mute într-un apartament cu două camere alături de o prietenă de 25 de ani.

David Pușcaș face declarații interesante despre viața lui personală. Se va muta cu o tânără de 25 de ani

„E un tribut adus lui Carl Cobain. Eu nu ştiu dacă m-am îndrăgostit de cineva anume. Nu m-am îndrăgostit de nimeni, respect comunitatea, am foarte mulţi prieteni din comunitatea LGBT. Merg la petreceri de genul, iar totul e foarte frumos. Mi-am mai făcut un tatuaj. E un cap de mort, mi l-am făcut alalteri. Mă mut din acea garsonieră, pentru că mă seacă de energie. Mă mut cu o prietenă într-un apartament cu două camere. Mama m-a întrebat cine e tipa – e sora unui fost coleg de liceu. E o tipă foarte frumoasă, ne înţelegem foarte bine. A gătit, are 25 de ani şi i-am spus că găteşte exact ca mama. Îmi place de Bogdan. Îmi place şi de Adrian Cristea şi Pepe, pentru că are un stil latino foarte mişto. Îmi place Mădălina Ghenea. Nu-mi place Oana Zăvoranu, e foarte vulgară”, a spus David Puşcaş la tv.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.