12/08/2022

Declaratii despre traseul periculos al Iuliei prin padurea cu lupi si ursi si despre oamenii Bisericii care au mintit

În momentul de faţă, poliţia desfăşoară verificări minuţioase pentru a stabili cu certitudine traseul parcurs de Iulia Ionescu, eleva olimpică, în vârstă de 15 ani, care a fost descoperită sâmbătă, după trei zile de căutări în toată ţara. Poliţiştii urmează să stabilească unde a înnoptat, cu ce persoane a intrat în contact, dacă cineva anume a însoţit-o în pelerinajul la mânăstirile din Moldova.

Prima declaraţie a fetei, după momentul găsirii ei, nu a fost conformă cu realitatea, Iulia nefiind găzduită de nicio mânăstire din Suceava, în primele două nopţi. Nici declaraţia angajatului de la Casa de Amanet, unde Iulia şi-a vândut telefonul, nu a mai fost menţinută, eleva poposind acolo cu mult înainte de miezul nopţii.

Despre neadevărurile şi bâl bâielile preoţilor chiar presa a relatat. Pentru a nu face afirmaţii fără acoperire, poliţiştii s-au abţinut şi se abţin să facă declaraţii despre ce a făcut fata în cele patru zile în care a plecat de acasă. Este deja deschis un dosar de urmărire penală, chiar de la debutul cazului, deoarece mama a reclamat că fiica ei a fost răpită, iar pentru găsirea dispărutei s-au folosit mijloace specifice. Reprezentanţii Poliţiei spun că abia la finalul cercetărilor, când vor avea un tablou clar a ceea ce s-a întâmplat cu adolescenta în toate cele patru zile, vor comunica rezultatele opiniei publice.

Audieri la mânăstiri

Poliţiştii au audiat mai mulţi călugări şi călugăriţe de la mânăstiri din judeţele Neamţ şi Suceava. Din datele anchetei, până acum s-a stabilit că Iulia Ionescu a plecat din Bucureşti chiar în ziua dispariţiei – miercuri – cu intenţia de a ajunge la o mânăstire. Duminică, fata le-a declarat poliţiştilor că, în nopţile de miercuri şi joi ar fi înnoptat la mânăstirile Văratec şi Agapia, din judeţul Neamţ. Acolo, ar fi ajuns cu un microbuz.

Anchetatorii spun că nu numai acele lăcaşe de cult sunt în atenţia lor, deoarece declaraţiile date de fată sub imperiul emoţiilor, e posibil să nu fie cele reale.

Unde a fost Iulia Ionescu? Secrete ciudate: Familia tace și Poliția protejează Biserica
Arhiepiscopia: “Era îmbrăcată în gri”

Ieri, Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a recunoscut, printr-un comunicat, că Iulia Ionescu a stat, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Mânăstirea Sihăstria Rarăului, din judeţul Suceava. Acolo a slujit părintele Iustin Pârvu, duhovnic rămas în conştiinţa multora dintre creştinii ortodocşi ca un sfânt. În locul său a rămas Ioan Larion Nea goe, stareţul mânăstirii. La el voia să ajungă Iulia. Felul în care fata a ajuns acolo este, însă, neclar.

Un reprezentant al mânăstirii, Ioan Lucian, citat de gândul. info, a spus că “ea acolo nu a venit singură, ci însoţită de cineva. Nu se pot urca 8 kilometri prin pădure, mai ales că sunt lupi, sunt urşi”. El a adăugat că însoţitorii fetei erau “o maică şi un călugăr”, dar nu de la mânăstirea lor, care au văzut că ea are probleme şi au adus-o la spovedit, la părintele Larion. Arhiepiscopia a transmis, însă, că “în jurul orelor 18.00, eleva din Bucureşti a fost găsită în calitate de pelerin la jumătatea drumului de 8 km dintre Câmpulung şi Mânăstirea Sihăstria Rarăului de maşina stăreţiei, care a luat-o până la mănăstire”. Preoţii spun că “în momentul în care a fost identificată, prima intenţie a conducerii mânăstirii a fost de a anunţa organismele abilitate ale Statului.

“În faţa refuzului categoric al tinerei adolescente, aflată într-o stare de agitaţie, stareţul şi duhovnicul mânăstirii au hotărât să o găzduiască peste noapte(…). Hainele cu care era îmbrăcată fata nu coincid cu cele în care a fost găsită: “Adolescenta a fost permanent îmbrăcată în haine de culoare gri, purtând o eşarfă colorată”. Oficialii Bisericii spun că a fost o confuzie:”Confuzia din gara Suceava cu straiele monahale a fost făcută pe peronul gării din Suceava, atunci când fratele de la Mânăstirea Sihăstria Rarăului, care a urcat- o în tren pe adolescentă, a întâlnit pe peronul gării o călugăriţă”. Or, Ion Lucian a spus că fata avea un pulover negru pe ea, iar la gară a dus-o “un frate al mânăstirii”.” Dacă avea puloverul ăla negru pe ea, nu înseamnă că avea haine monahale pe ea”.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

O analiză completă! De ce boală suferă părinții care și-au dat fetița de 3 ani pedofililor și ce urmări vor avea aceste orori asupra copilului

Psihologul Cezar Laurenţiu Cioc explică detaliat, din perspectivă psiho-medicală, tendinţele unor oameni cu deviaţii psihice …

Leave a Reply

Your email address will not be published.