13/08/2022

Carmen Negoita, intr-o tinuta identica cu cea purtata de Angelia Jolie la premiile BAFTA

Carmen Negoiţă arată superb într-o ţinută foarte asemănătoare cu cea purtată de Angelina Jolie la ceremonia londoneză de decrnare a premiilor BAFTA 2014.

Carmen Negoiţă a ales să poarte un frac elegant, cu cămaşă albă şi geantă asortată, cu model în dungi albe şi negre.

Singurul accesoriu modificat faţă de look-ul adoptat de Angelina Jolie la BAFTA 2014 au fost pantofii. Carmen Negoiţă a ales o pereche de pantofi cu toc roşii, în loc de cei negri purtaţi de Angelina.

Recent, Carmen Negoiță a acordat un interviu pentru Associated Press, preluat de Washington Post, Daily Mail, Yahoo News și Miami Herald, în cadrul căruia a dezvăluit cum se derulează stilul de viață al unui fashion blogger din România.

“La festivalurile de modă showul este în strada”, a declarat Carmen. Întrebată cum rezistă temperaturilor scăzute în astfel de vestimentație, fashion bloggerul din România a răspuns: „Daca vrei să arăți bine, trebuie să faci și sacrificii. La urma urmei, vorbim doar de o săptămână. Nu mă îmbrac astfel zilnic. Este pentru spectacol”.

După New York Fashion Week și Barcelona Fashion Week, Carmen Negoiţă a devenit singurul fashion blogger din România invitat la 10 show-uri de modă în cadrul renumitului London Fashion Week.

La Barcelona Fashion Week, în luna ianuarie, a avut ocazia să îi cunoască pe Custo Dalmau, Irina Shayk și Andres Velencoso, iar anul trecut, la New York Fashion Week, a atras atenția cu ținutele vestimentare de senzație și, în mod special, cu o pălărie tip arlechin realizată de designerul român Gabriela Dumitran.

În metropola americană Carmen Negoiţă a realizat mai multe pictoriale de modă printre care și unul destinat brandului Be&D, designerul american Steve Dumain propunându-i să devină imaginea noii colecții de accesorii.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.