25/01/2022

Deea și Dinu Maxer își vând apartamentul complet utilat. Cum arată și cât cer pe locuință

Deea și Dinu Maxer își vând apartamentul complet utilat. Cei doi au dat un anunț, unde au prezentat mai multe imagini cu locuința din zona Titan și prețul pe care îl cer pe ea.

Deea și Dinu Maxer își vând apartamentul complet utilat, la prețul de 76.000 de euro. Locuința cu trei camere a fost scoasă la vânzare în urmă cu doar câteva zile, însă până acum, nu a existat un doritor.

Deea și Dinu Maxer își vând apartamentulcu tot ce are în el

„Vă propunem spre vanzare un apartament cu 3 camere în zona Metrou Titan. Apartamentul este situat la parter/4, într-un bloc construit în anul 1966 confort 1, decomandat, cu o suprafata de 70 mp. Dotari/caracteristici regasim : tamplarie termopan, usa metalica -(intrare), 2 x loc de parcare, izolat exterior, boxa subsol, balcon inchis (loggia) – posibilitate acces direct in gradina, mobilat/utilat complet. Este un apartament potrivit pentru o familie sau un cuplu datorita energiei pozitive pe care au familia DINU si DEEA MAXER. Pret vanzare : 76000 euro /mobilat/utilat complet”, este anunțul dat de Deea și Dinu Maxer.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.