13/08/2022

Fetița Dianei Bișinicu împlinește 5 ani. Ce surpriză i-a făcut mama ei

Fetița Dianei Bișinicu împlinește astăzi, 5 ani, iar mama ei i-a pregătit o petrecere pe cinste. Rania va avea 20 de invitați, copii și 35 de adulți, după cum a dezvăluit interpreta.

Fetița Dianei Bișinicu va avea astăzi o zi specială, iar mama ei i-a pregătit petrecerea aniversară, unde vor fi prezenți oameni dragi.

Fetița Dianei Bișinicu se va distra pe pârtia de schi

„O să aibă o petrecere de ziua ei. Au pârtie de schi, de derdeluş. Avem invitaţi 20 de copii şi 35 de adulţi. Am invitat prietenii Rianei, Va fi naşul nostru Marcel Toader cu Maria Constantin. Va veni şi Denisa Nechifor cu Rania. Oana roman va veni alături de fetiţa ei, şi noi am fost la petrecerea Isabelei”, a povestit Diana Bişinicu la Antena Stars.

Diana Bișinicu este genul de mamă destul de exagerată în ceea ce privește creșterea și educația fiicei sale, Riana. În afara faptului că umblă cu caserole cu legume și fructe după ea, pentru a se asigura că micuța este hrănită corespunzător, a avut răbdarea să schimbe 15 grădinițe până a ajuns la cea care i s-a părut cea mai bună pentru fiica ei.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj. “Avem lupte de dus”

Lora și-a pus fanii pe gânduri cu ultimul mesaj postat pe contul de socializare. Artista …

Leave a Reply

Your email address will not be published.