20/10/2021

Donald Trump și-a donat salariul către Parcurile Naționale

Donald Trump și-a donat salariul. Președintele SUA a anunțat că salariul din primul trimestru va merge către Serviciul Parcurilor Naționale, care a primit suma de 78.333 de dolari, relatează BBC News. Miliardarul anunțase anteiror că-și va dona salariul prezidențial.

Cecul în valoare de 78.333 de dolari a fost deja înmânat secretarului de interne de către purtătorul de cuvânt de la Casa Albă. Secretarul de Interne s-a arătat încântat de donaţia făcută de preşedintele Trump.

Criticii președintelui au atras rapid atenția că suma de bani se îndreaptă către o agenție vizată de tăieri masive de finanţare potrivit planului bugetar propus de administraţia Trump.

Mai precis, bugetul republican propune o tăiere de 12%, adică aproximativ 1,5 miliarde de dolari din finanţarea departamentului de Interne, care gestionează Serviciul Parcurilor Naţionale.

Donald Trump a intrat într-o dispută cu Serviciul Parcurilor Naţionale chiar la o zi după învestirea sa la Casa Albă, atunci când l-a obligat pe directorul agenţiei să publice imagini mai favorabile cu mulţimea de la Capitoliu.

Post-ul Donald Trump și-a donat salariul către Parcurile Naționale apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.