13/08/2022

Dezvăluiri despre drama din familia Monicăi Bîrlădeanu. Tatăl ei s-a sinucis

Tatăl Monicăi Bîrlădeanu s-a sinucis în urmă cu ceva timp, însă actrița nu a vorbit despre drama prin care a trecut. Unul dintre prietenii acesteia, Silviu Andrei de la Antena 1, a scos la iveală amănunte mai puțin știute despre viața vedetei.

Tatăl Monicăi Bîrlădeanu s-a sinucis în urmă cu ceva timp și puțini sunt cei care știu ce dramă a trăit fosta iubită a lui Bobby Păunescu. Silviu Andrei a vorbit în direct la tv despre acest subiect trist, dar și despre faptul că între el și Monica a existat o prietenie strânsă.

Tatăl Monicăi Bîrlădeanu s-a sinucis în urmă cu mai mulți ani

“Despre una pot să spun foarte sincer…pe care am încercat ani de zile în urmă să o cuceresc şi care m-a refuzat, dar m-am plimbat o perioadă: Monica Bîrlădeanu. Deşi multă lume ştie că eu cu Monica Bârlădeanu am avut o relaţie. Nu, nu am avut o relaţie. Am cunoscut-o la o terasă, ea lucra la terasă. Eu mă duceam la radio, i-am dat o melodie, am ieşit la plimbare şi s-a legat o prietenie frumoasă. Dar nimic altceva, a fost o prietenie frumoasă între noi, deşi ca orice bărbat normal la cap i-am propus Monicăi să fim mai mult decât prieteni, să fim intimi, să fim prieteni intimi. M-a refuzat pentru că trecea printr-o perioadă…Monica în acea perioadă trecuse printr-un deces în familie. Tatăl său îşi pusese capăt zilelor”, a declarat Silviu Andrei.

Monica Bârlădeanu a trăit o frumoasă poveste de dragoste timp de opt ani alături de Bobby Păunescu, însă cei dou au ajuns la despărțire, deși mulți așteptau să facă pasul cel mare.

 

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.