14/06/2024

Echipa gzn.ro

Pe scurt descrierea cuvintelor care formeaza numele nostru, asa cum sunt prezentate in DEX:

Gazetă
Publicație periodică (de obicei cotidiană), care conține știri și informații din diferite domenii de activitate (social, economic, politic etc.);
ziar; jurnal. ~ de perete foaie mare de hârtie afișată periodic, (în special cu ocazia unei sărbători), care cuprinde materialele (în manuscris sau dactilografiate) privind activitatea unui colectiv.
Din fr. gazette, it. gazzetta.

National, -ă,
adj. Care este propriu sau aparține unei națiuni, unui stat, care caracterizează o națiune sau un stat;
care se referă la o națiune, la un stat sau le reprezintă; care este întreținut sau instituit de stat; (despre instituții de cultură) în care se vorbește limba națiunii respective.
Șosea națională = șosea care leagă centrele importante ale unei țări și a cărei întreținere se află în seama administrației centrale.
[Pr.: -ți-o-] – Din lat. nationalis, fr. national.

 

 

Gazeta Nationala a fost infiintata in anul 2009 la initiativa domnului Radu Ciocarlan Manager General si actionat majoritar. Gzn.ro este unul din cele mai active site-uri pentru Romania.
Azi Gazeta Nationala are o activitate intensa si publica articole cuprinse in cele mai dorite categorii. Toate articolele prezentate in Gazeta Nationala sunt unice si sunt scrise de catre o echipa de profesionisti.
Scopul nostru este acela de a aduce zilnic informatii calde in casa da prin intermediul site-ului nostru oficial www.gzn.ro
Speram ca ne ridicam la inaltimea asteptarilor dumneavoastra.

Substanta antirugina Kelfos

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *