19/07/2024

Andreea Bănică, primele declarații despre operațiile estetice. Ce a răspuns atunci când a fost întrebată dacă are silicoane

Andreea Bănică, primele declarații despre operațiile estetice, în direct la tv. Pentru că a fost acuzată de nenumărate ori, că nu recunoaște nimic despre eventualele intervenții chirurgicale, artista a ținut să lămurească această problemă.

Andreea Bănică, primele declarații despre operațiile estetice. Interpreta a precizată că nu are niciuna. Singurele transformări din ultima perioadă, au fost în scop caritabil.  S-a tuns scurt şi a donat părul femeilor cu probleme.

Andreea Bănică, primele declarații despre operațiile estetice, după ce a fost acuzată că nu recunoaște

„Nu mi-am făcut nicio îmbunătăţire. O să vă anunţ când o să fac ceva. Nu am operaţii estetice.  Mi-a spus zilele trecute cineva că mi-am pus silicoane. O să anunţ când o să fac asta. Eu am sânii aşa deoarece nu l-am mai alăptat pe cel mic de la trei luni.” a declarat Andreea Bănică la Antena 1, atunci când a fost întrebată dacă are silicoane. Cântăreața Andrea Bănică a devenit mămică pentru a doua oară în luna noiembrie a anului 2016. Atunci ea a adus pe lume un băiețel.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *