27/10/2021

Emeric Ienei, cetățean de onoare la Șiria: ”M-am născut la sat” / GALERIE FOTO

Emeric Ienei, cetățean de onoare la Șiria: ”M-am născut la sat”.

Născut în comuna arădeană Agrișu Mic, Emeric Ienei  (80 de ani) a fost sărbătorit la partida UTA BD – Luceafărul Oradea, scor 0-0, din Liga a 2-a, disputată la Șiria.

Singurul antrenor care a condus o echipă românească spre titlul de campioană a Europei (Steaua București, în 1986) a primit titlul de cetățean de onoare al localității Șiria, din mâna primarului Valentin Bot.

Momentul festiv a fost ales cu ocazia aniversării a 80 de ani (n.r. – vârstă împlinită pe 22 martie) a marelui antrenor și jucător, care și-a început cariera sportivă la UTA, în 1956, într-o perioadă marcată de nume ca Petschovsky, Farmati, Mercea, Vaczi sau Coco Dumitrescu.

M-am născut la sat, dar am locuit în Arad, unde revin cu o mare nostalgie. Drumurile vieții m-au făcut apoi să mă stabilesc la Oradea. Sunt măgulit de acest titlu onorific, iar mulțumirea mea ar fi să văd cât mai mulți tineri pe arenele sportive”, a declarat Ienei.

Ne dorim să avem o carieră impecabilă, ca a lui Emeric Ienei, un om de o integritate morală cum rar există”, a spus Codru Grădinariu, directorul clubului UTA Bătrâna Doamnă.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar

Fostul atacant al Petrolului Toto Tamuz a fost ridicat de Poliție direct din vestiar. Fotbalistul …

Leave a Reply

Your email address will not be published.