18/07/2024

Cum arătau vedetele noastre când s-au lansat în showbiz. Imagini înainte de Photoshop și operații estetice

Înainte ca numele lor să capete rezonanță în lumea mondenă din România, înainte de ”era Photoshop” și până să ajungă în cabinetele esteticianului, vedetele noastre au fost încrezătoare că vor prinde un loc în lumina refrectoarelor. Iată cum arătau cele mai cunoscute vedete în primele lor poze fără inhibiții.

Roxana Ionescu, Bianca Drăgușanu, Andreea Mantea, Laura Cosoi, Laurette sau Andreea Spătaru se numără printre vedetele a căror primă apariție în public s-a făcut chiar la ”Fata de la Pagina 5”.

Roxana Ionescu – a pozat în 2002, după care a devenit ”Mama Natură”, la emisiunea ”Ciao Darwin”. Au urmat o apariție în Playboy, dar și contracte avantajoase în TV.

Andreea Mantea – a apărut în 2006, fiind și ea la început de drum. După ce și-a pus silicoane, Mantea a pozat în Playboy şi în alte reviste glossy sau destinate publicului masculin. A fost, pe rând, asistentă TV și prezentatoare în câteva emisiuni.

Laurette – a pozat în anul 2007 și se declara, la acea vreme, pasionată de modelling, sport, călătorii și shopping. Ea a făcut ulterior carieră în modelling și cochetează și cu muzica.

Laura Cosoi – a fost ”Fata de la Pagina 5” în anul 2002, după care a fost selectată în echipa de actori a serialului “La bloc” de la PRO TV şi a pozat şi în Playboy. Pe atunci, Laura, care avea 20 de ani locuia încă în Iași. Pasiunile ei erau dansul, moda, istoria artei și călătoriile în lumea misterioasă a Egiptului, Spaniei și Italiei.

Bianca Drăgușanu – a apărut în anul 2003, apariție care i-a deschis drumul spre modelling, pictoriale incendiare și o notorietate greu de egalat. În de acum 12 ani, se poate observa că Bianca nu reușea să își ascundă celebrele vânătăi de pe picioare sau poate nu dispunea de fondul de ten special pe care acum și-l poate permite.

Andreea Tonciu a devenit cunoscută în 2006, la rubrica ”Fata de la Pagina 5”, după care a pozat pentru ”Vremea”, tot în Libertatea. Ea s-a axat apoi pe modelling și pe contracte de imagine. Bruneta a ajuns apoi și pe micul ecran, la diverse emisiuni TV.

Andreea Spataru – a fost ”Fata de la Pagina 5” în anul 2004. Pe atunci nu era celebră și nu avea silicoane, iar pozele ei nu erau foarte… hot. Ea și-a continuat ascensiunea pozând în revista cu iepuraș, după care a devenit asistentă TV.

Nicoleta Luciu a câștigat titlul de Miss România în 1999 și de atunci cariera ei a evoluat pas cu pas. Focoasa brunetă a fost imaginea mai multor firme de renume, asistentă tv, a apărut pe coperțile a numeroase reviste, dar cele mai mediatizate pictoriale ale ei sunt și acum cele din Playboy, publicație în care a apărut de patru ori.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *