23/05/2024

Paula Chirilă revine la TV. Anunț bombă făcut de vedetă

Paula Chirilă revine la TV. Actrița a dezvăluit ca va apărea din nou pe micile ecrane în calitate de prezentatoare.

Paula Chirilă este o cunoscută actriță, dar și prezentatoare de televiziune. ea a fost cea care a înlocuit-o pe Mirela Boureanu Vaida la cârma show-ului „Mireasă pentru fiul meu”, atunci când aceasta a intrat în concediu prenatal.

Însă, Paula Chirilă nu s-a bucurat de prea mare succes ca prezentatoare a emisiunii respective, mulți dintre fanii show-ului acceptând-o cu greu ca înlocuitoare a Mirelei Boureanu Vaida.

Acum, Paula Chirilă se pregătește să revină pe micile ecrane.

Paula Chirilă revine la TV. „Se poartă discuții momentan”

Paula Chirilă, care este mămica unei fetițe pe nume Carla, a fost invitată în platoul unei emisiuni matinale de la Antena Stars, acolo unde a făcut anunțul privind revenirea sa la TV.

„Revin la TV. Se poartă discuţii momentan. Prefer să ţin surpriza! Da, eu joc la teatru. Am avut spctacol la Iaşi, la Braşov, diseară joc la Bucureşti. Carla ştie că eu muncesc mult. E supărată pe mine… Eu fac cursul de design de interior. Eu mi-am desenat singură mobila. Mi-am ales singură tot. Mama se ocupă de fiica mea, îi mulţumesc pentru asta”, a declarat Paula Chirilă.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Andreea Marin a plecat la New York. Cine se află alături de ea. “Fotograful meu personal”

Andreea Marin a plecat la New York împreună cu fetița ei. De altfel, nu este …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *