24/01/2021
Home / Senzational / Cum arată bona pe care a lăsat-o însărcinată soțul lui Mel B

Cum arată bona pe care a lăsat-o însărcinată soțul lui Mel B

Mel B a dezvăluit zilele trecute, când a cerut ordin de restricție față de Stephan Belafonte, fostul ei soț, că acesta a avut o aventură cu bona copiilor lor și pe care ar fi lăsat-o însărcinată. Fosta Spice Girls spune că Belafonte i-ar fi pălătit 300.000 de dolari dădacii lor în perioada în care aceasta avea grijă de cei trei copii.

Lorraine Gilles, acum în vârstă de 26 de ani, a fost bona copiilor cuplului Mel B – Belafonte timp de șapte ani, până când cântăreața britanică a aflat de aventura acesteia cu soțul ei și a dat-o afară în 2015.

Mel B a declarat în fața judecătorului că soțul ei i-a plătit dădacii lor 300.000 de dolari, bani de care ea a aflat abia ulterior și că în 2014 Lorraine a făcut întrerupere de sarcină după ce a rămas însărcinată cu Belafonte.

”De-a lungul anilor Belafonte m-a înjosit de mai multe ori în fața ei spunându-mi cât de tânără este ea și cât de bine arată față de mine. Mai târziu am aflat că făcea sex cu Lorraine și îi plătea sume foarte mari de bani. Pe parcursul a trei ani i-a plătit peste 300.000 de dolari pentru presupuse servicii ca bonă”, a declarat jurata de la America’S Got Talent.

Mai mult, Mel B a spus că în 2014 soțul ei i-a spus că bona este însărcinată și că el vrea ca aceasta să păstreze copilul și să locuiască împreună în casa cu ei. Mai târziu, a decis ca Lorraine să avorteze și a folosit banii primiți de la Mel B pentru a-i plăti acesteia procedura de întrerupere a sarcinii și mai apoi pentru a-i plăti hotelul în care a fost cazată până și-a revenit după intervenția chirurgicală.

Lorraine Gilles este cetățean german și a ajuns în 2007 în Statele Unite cu un schimb de experiență în timp ce era studentă. După ce s-a angajat ca bonă a familiei fostei membre Spice Girls și-a prelungit șederea timp de șapte ani.

Mel B a depus actele de divorț luna trecută.  Ea spune că a fost abuzată fizic de soțul ei pe tot parcursul căsniciei lor.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în mediul virtual. “Zici că ești vedetă porno”

Anna Lesko și-a expus posteriorul în toată splendoarea și a creat o adevărată isterie în …

Leave a Reply

Your email address will not be published.