12/08/2022

Reporterul de teren Shifa Gardi a murit în timp ce relata de la fața locului

Reporterul de teren Shifa Gardi a murit în timpul programului de muncă. Tânăra de 30 de ani se documenta pe subiectul bataliei pentru Mosul, din Iraq, informeaza bbc.com.

Reporterul de teren Shifa Gardi a murit în timp ce relata de la fața locului. Shifa Gardi, în vârstă de 30 de ani, jurnalistul kurd, renumit pentru reportajele de razboi realizate, o arie acoperită, în general, doar de bărbați, a murit dupa ce o bomba a explodat în apropiere de ea.

 

Reporterul de teren Shifa Gardi a murit, după ce o bombă a explodat

Cameramanul care se afla alături de ea a fost rănit in explozie, informeaza bbc. Gardi prezenta un program zilnic privind ofensiva din Mosul pentru Rudaw TV și începuse  sa transmita de pe campul de luptă din Mosul.

În septembrie 2012, un corespondent al unei televiziuni iraniene a fost ucis miercuri de un lunetist sirian in timp ce relata in direct despre atacul asupra unor cladiri din Damasc.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published.