18/04/2024

EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel renunță la regim de Paște. «O dată nu se pune! Mă voi feri doar de alcool»

Supus unui transplant renal, Alexandru Arșinel ține regim tot anul. De Sărbători însă, pe care le petrece la casa din Sinaia, artistul spune că își va permite să calcem strâmb din punct de vedere alimentar.

Operat de cinci ori la coloană și supus unui transplant de rinichi, Alexandru Arșinel se simte mai bine ca oricând.

“Eu parcurg un drum pozitiv. M-am recuperat și cu coloana, și cu rinichii”, a declarat el,  zilele trecute, pentru Libertatea.

Acesta e motivul pentru care artistul își permite mici derapaje, cum ar fi… să renunțe la regim de Paște. E drept că ar fi și cam greu să urmeze dieta sa obișnuită în această perioadă, fiindcă el e bucătarul familiei și în sarcina sa cad mielul, drobul și cozonacii, în condițiile în care soția lui are probleme de sănătate.

“Avem grijă să ne simțim ca de Paște. Plecăm la Sinaia, să ne bucurăm de aerul curat. Voi găti, sub directele observații ale soției. Voi face și voi mânca și drob de miel, curcan, ciorbă de potroace. Nu-mi mai pun problema acum să țin regim. O dată, de două ori pe an, de Paște și de Crăciun, nu se pune. Important este însă să nu exagerez, o voi face în limita măsurii”, ne-a mărturisit Alexandru Arșinel.

Totuși, actorul nu-și va da liber și la alcool:

“O să beau doar un pahar de vin în noaptea de Paște. Aceasta va fi singura zonă unde-mi impun restricții, alcoolul, de el mă feresc”.

Motivul pentru care nu ține post niciodată

Alexandru Arșinel se numără printre vedetele care nu au ținut post nici măcar o zi în viață. Motivul este unul surprinzător.

“Eu nu țin niciodată post. Nu pot. E o regulă a credinței de care nu mă pot lega cu strictețe. Mi se pare că poporul a postit destul atâția ani în vremea comunismului și am o stare de respingere. După ce am fost atâta timp pedepsiți, de ce să ne mai pedepsim și noi?”, a încheiat el.

Post-ul EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel renunță la regim de Paște. «O dată nu se pune! Mă voi feri doar de alcool» apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *