18/07/2024

EXCLUSIV. Amanta lui Gabi Enache îi face un copil fotbalistului, dar și-a abandonat fiica din primul mariaj. A lăsat copilul în grija soacrei

În momentul în care s-a aflat că stelistul Gabi Enache a părăsit căminul conjugal pentru a avea o relație cu soția unui handbalist, toată lumea a crezut că va fi doar o aventură pasageră, mai ales că Lena nu era la prima „abatere” de genul. Se pare că lucrurile sunt ceva mai serioase. Amanta lui Gabi Enache a uitat complet de vechea familie și încearcă să facă una nouă cu stelistul.

Cu toate că nici Gabi Enache, nici Lena Rohozneanu, femeia cu care sportivul trăiește de câteva luni, nu sunt nici primii și nici ultimii care-și părăsesc foștii parteneri pentru o nouă iubire, se pare că apropiații au ridicat dintr-o sprânceană pe motiv că aceștia își văd tot mai rar copiii.

În timp ce fosta soție a stelistului susține că Enache își vede fetița din ce în ce mai rar, surse din preajma Lenei declară că bruneta și-a abandonat complet fiica de aproape 9 ani pe care o are cu handbalistul Mihai Rohozneanu.

Anul trecut, Lena a venit singură în București pentru a fi mai aproape de Enache, lasând-o pe fiica ei la Reșița, în custodia tatălui. Prins într-un întreg scandal mediatic, handbalistul a preferat să plece din orașul natal și să se transfere la o echipă din Constanța, evitând astfel toate întrebările legate de aventura soției lui.

Trist este că, în aceste condiții, Lena nu a luat-o pe cea mică cu ea la București, ci a preferat să o lase în grija socrilor.

Lena și Gabi Enache vor să își refacă viețile împreună

Conform surselor noastre, în timp ce fiica ei este la Reșița, în grija socrilor, Lena se gândește tot mai serios să-și refacă complet viața alături de sportiv. Cârcotașii au început deja să facă pronosticuri cu privire la durata relației dintre Lena și Gabi, mizând pe faptul că niciunul dintre ei nu este „ușă de biserică”.

Citește și: EXCLUSIV/ Presupusa amantă a lui Gabi Enache a fugit de acasă pentru fotbalist , dar… Nu are de gând să divorțeze!

Post-ul EXCLUSIV. Amanta lui Gabi Enache îi face un copil fotbalistului, dar și-a abandonat fiica din primul mariaj. A lăsat copilul în grija soacrei apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Avocat pentru divort si partaj

Avocat pentru divort si partaj

Avocat Diana Ciocârlan este experta in Dreptul Familiei si are o vasta experienta in Divorturi …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *