18/04/2024

Imagini de colecție de la nunta Andrei și a lui Cătălin Măruță. Așa s-a aflat numele real al artistei

Andra și Cătălin Măruță formează unul dintre cele mai solide și mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc. cei doi par făcuți unul pentru altul și strălucesc atunci când sunt împreună.

Cei doi s-au cunoscut în 2005, iar trei ani mai târziu și-au oficializat relația. Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit la Târgu-Jiu, nunta lor fiind una de poveste.

andra1

Zeci de persoane au participat la cununia civilă a celor doi, când admiratorii artistei au avut surpriza să afle că pe artistă o cheamă de fapt Alexandra Irina Mihai.

Andra și Cătălin Măruță

Andra și Cătălin Măruță

Atât Andra, cât și Cătălin Măruță au fost cât se poate de frumoși, de relaxați și au radiat de fericire, ca orice cuplu aflat într-una dintre cele mai fericite zile din viața lor.

andra3

Andra și Cătălin Măruță

La câteva zile de la cununia civilă, Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit religios. La nuntă au avut nici mai mult nici mai puțin de 800 de invitați.

Andra și Cătălin Măruță

Imaginile cu cei doi de la unul dintre cele mai importante evenimente din viața lor sunt extraordinar de frumoasă și stau mărturie a fericirii lor.

Andra și Cătălin Măruță

Andra este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România. La rândul său, Cătălin Măruță este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de televiziune de la noi. Cuplul are doi copii împreună: un băiețel pe nume David și o fetiță care se numește Eva.

Citește și: FRUMOŞI ŞI CELEBRI. Iată IMAGINI DE COLECŢIE de la NUNTA ANDREEI ESCA

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Vinovații de la revolutia din 89′

Vinovații de la revolutia din 89’… Pana si noi stim care sunt vinovații, insa dc. …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *