16/09/2021

VIDEO/ Artistul “delicvent”, Peter Pop, a dat-o pe… “Interzis”, cu cătușele la mâini! Oare ce va zice Lora?

După mega-succesul pe l-a înregistrat alături de Lora cu piesa „Singur în doi”, acesta aduce acum  ceva special în muzica românească. Artistul “delicvent” Peter Pop a dat-o pe… “Interzis”

E vorba de single-ul ce a fost lansat recent, în care se identifică multă pasiune, energie, dorință, emoție, dar și starea de interdicție. Peter Pop nu are doar un timbru vocal de excepție, dar este totodată compozitor, cât și textier. Lucru care îl face un artist complet.

 

A fost fotomodel și actor!

De asemenea, el este practicant al unor discipline sportive și a fost fotomodel și actor, jucand de curand în super producția românească #Selfie69.Videclipul piesei “Interzis” a fost filmat în Chișinău, în regia lui Octavian “Kobzzon” Mălai.

Lora l-a ”transformat” în Peter Pop

Interesant este faptul că există o similitudine între evadarea lui Peter Pop din videoclip și cea din „închisoarea” în care fusese “întemnițat” într-o casă de producție românească. Bogdan Petre Popa a devenit Peter Pop în 2014, cand a lansat, alaturi de Lora, super hit-ul „Singuri in Doi”. Apoi au urmat colaborări cu Cabron (Lupu’ de pe maidan), Speak & Shift (Zile și zile) și single-ul “Umbre”.

 

CITEȘTE ȘI:

Peter Pop a lansat Umbre. Ce supercântăreață a fost marea absentă la eveniment

 

Post-ul VIDEO/ Artistul “delicvent”, Peter Pop, a dat-o pe… “Interzis”, cu cătușele la mâini! Oare ce va zice Lora? apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published.