15/07/2024

VIDEO/Medic bătut la Spitalul din Mioveni. Agresorul e un recidivist de 25 de ani

Medic bătut la Spitalul din Mioveni. Un medic de gardă de la Spitalul Racoviță din Mioveni, județul Argeș, a fost bătut de un tânăr recidivist, în vârstă de 25 de ani, în seara zilei de sâmbătă, 17 februarie, chiar în Unitatea de Primiri Urgențe.

Doi tineri s-au prezentat la Camera de Gardă, spunând că unul dintre ei este rănit în urma unui accident rutier, dar când medicul Samir Dallou l-a examinat și a constatat că nu are nimic, tânărul care îl însoțea pe rănitul închipuit – nervat la culme, a tăbărât cu pumnii și picioarele pe cadrul medical.

Acesta și-a scos certificat medico-legal și a depus plângere la poliție, care l-a reținut ulterior pe agresor.

 

Acum, bărbatul originar din județul Alba, dar care locuia fara forme legale în județul Argeș, este acuzat de lovire și alte violențe asupra unui cadru medical, dar și de tulburarea liniștii publice.

 

Acesta a mai făcut scandal și în luna august a anului trecut, atunci când – beat fiind și fără permis auto, a furat o mașină și a lovit-o. Pentru fapta respectivă a fost trimis în judecată, fiind acuzat de furt spre folosință, conducere fără permis și în stare de ebrietate.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *