10/12/2023

Furtună în mai multe județe din Transilvania. A plouat cu grindină, iar vântul a doborât zeci de copaci

A fost furtună în mai multe județe din Transilvania, duminică, după ce meteorologii au emis un cod portocaliu de ploi. În județul Bihor, a plouat torențial cu grindină mai multe localități, unde mai mulți copaci au fost culcați la pământ din cauza vijeliei. Vântul puternic a smuls mai mulți arbori care au ajuns pe două drumuri naționale din județul Arad. Și în Satu Mare, acoperișul unui bloc a fost pus la pământ în timpul vijeliei.

Natura s-a dezlănțuit, începând de duminică după-amiază, în județul Bihor, care este vizat de avertizarea cod portocaliu de ploi. Oamenii au văzut cum a început să plouă torențial și să bată vântul cu putere, scrie ebihoreanul.ro.


Citește și EXCLUSIV. Saturn, stațiunea aproape moartă. Hotelurile n-au mai văzut o vopsea de ani, magazinele au lacătele puse, la fel și multe dintre restaurante


În localitatea Borod, a plouat torențial cu grindină, iar mai mulți stâlpi și copaci au fost doborați din cauza vijeliei. A fost prăpăd și în Şuncuiuş şi în Vadu Crişului, unde gheața căzută din cer a stârnit panică în rândul localnicilor.

<iframe width=”460″ height=”360″ src=”https://www.youtube.com/embed/14z2tPeSkDM” frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

A fost rupere de nori și în Inand, unde un copac doborât de vânt a blocat drumul. Pompierii au intervenit în zonă pentru a îndepărta arborele de pe șosea.

sursă foto: ebihoreanul.ro


Furtuna a făcut prăpăd și în județul Arad

Furtuna violentă a dat peste cap traficul, duminică, pe două drumuri naționale din județul Arad. Mai mulți copaci au căzut pe DN 79A, între Chișineu Criș și Sintea, precum și pe DN 69, între Arad și Timișoara, în dreptul comunei Vinga, notează aradon.ro.

Șoferii au sunat la 112, după ce au rămas blocați cu mașinile între copacii culcați la pământ. Unii dintre aceștia au văzut cum parbrizele autoturiselor au fost făcut țăndări de grindina care a căzut din cer.

sursă foto: aradon.ro


Prăpăd după o furtună în Satu Mare

Vijelia, care s-a abătut asupra orașului Satu Mare, a provocat pagube. Acoperișul unui bloc a fost smuls de vântul care a suflat în rafale. În cădere, bucățile de lemn și tablă au avariat o furgonetă parcată în zonă, scrie gazetanord-vest.ro. Din fericire, nicio persoană nu a fost rănită.

sursă foto: gazetanord-vest.ro


Citește și EXCLUSIV. Lora plătește prețul celebrității după 13 ani în industria muzicală. „Am o boală nervoasă”


 

Post-ul Furtună în mai multe județe din Transilvania. A plouat cu grindină, iar vântul a doborât zeci de copaci apare prima dată în Libertatea.ro.

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Răzvan Simion și-a terminat casa. Diana Simion are o bijuterie de vilă | FOTO

Fosta soție a prezentatorului de televiziune Răzvan Simion, Diana, este în culmea fericrii. Aceasta a …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.