18/04/2024

EXCLUSIV/ Durere mare pentru părinții Mihaelei Runceanu. O plâng și îi păstrează și acum lucrurile ca amintire!

Durere mare pentru părinții Mihaelei Runceanu. Dacă nu ar fi fost ucisă, în urmă cu 27 de ani, aceasta și-ar fi aniversat astăzi ziua de naștere – 62 de ani. 

Chiar dacă nepoții din partea fiului lor le alină, în prezent, singurătatea, părinții Mihaelei Runceanu nu și-au vindecat nici acum rănile.

Au trecut mai bine de 27 de ani de când fiica lor a fost ucisă în garsoniera în care locuia. Și, nici acum, aceștia nu pot accepta chinurile prin care a trecut artista în acele momente.

La cimitir, în ziua în care s-a născut

Fiica lor și-ar fi aniversat astăzi ziua de naștere, motiv pentru cei care i-au dat viața să treacă din nou prin acele clipe grele, pricinuite de pierderea fiicei lor. Au fost la cimitirul unde este înmormântată Mihaela, lucru pe care de altfel îl fac periodic. Și s-au întrebat din nou de ce fiica lor a trebuit să aibă acel destin crunt.

Îi păstrează și acum lucruri ca amintire

În plus, ei îi păstrează și acum o parte din lucrurile pe care le-au găsit în garsoniera ei, rămase intacte după incendiul care a precedat crima. De asemenea, pe un perete al casei lor exista în continuare fotografii cu artista, la care aceștia se uită și varsă lacrimi amare.

Nepoții artistei au locuit în garsoniera în care a fost ucisă

Mihaela Runceanu a fost ucisă pe data de 1 noiembrie 1989 de un prieten pe care-l invitase în garsoniera sa, să vadă un film. Mai întâi a fost strangulată, potrivit anchetei făcută la acea vreme. Apoi, bărbatul a incendiat  locuința. O perioadă, în garsonieră au locuit nepoții artistei, Andreea și Xenti Runceanu, ambii artiști.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

ȘTIREA MEA/Daniel Sandu, cel mai premiat regizor de la Gala Gopo, merge cu metroul

”Dovadă de normalitate. Cel mai premiat regizor la Premiile Gopo circula prin București cu metroul” …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *