25/06/2024

Lidia Buble și-a scos păpușile la soare. Fanii au crezut că nu văd bine. “Ele îmi știu toate secretele”

Lidia Buble și-a scos păpușile la soare. Artista s-a pozat și a făcut imaginea publică pe contul de socializare. Fanii au fost surprinși să o vadă în această ipostază, mulți dintre admiratori neînțelegând gestul acesteia.

Lidia Buble și-a scos păpușile la soare și a făcut o dezvăluire ce i-a lăsat mască pe toți. Artista ține în permanență legătura cu fanii ei, astfel că le împărtășește acestotra micile ei secrete.

Lidia Buble și-a scos păpușile la soare și le-a pozat

„Ele imi știu toate secretele mele??? #secrete #Matilda #Safira #mybabies #”, a fost mesajul vedetei. Fanii au reacționat imediat. „Și eu am avut păpuși ca astea”, „Ce nume frumoase le-ai pus”, „Ce drăguțe sunt”, „Nu credeam să te văd așa”, sunt doar câteva dintre comentariile de pe Facebook.

Lidia Buble trăiește o poveste de iubire cu prezentatorul de televiziune Răzvan Simion, însă a mărturisit că nu vrea să se căsătorească, cel puțin deocamdată.

 

Substanta antirugina Kelfos

Despre gzn

Gazeta Natională a fost infiintată in anul 2009 la initiativa domnului Ciocarlan Radu, Manager General si unic actionar. GZN.ro este unul dintre cele mai active site-uri pentru Romania.

Recomandam si

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. “Iubitul meu care nu mai ești aici…”

Fosta soție a lui Andrei Gheorghe, mesaj cutremurător după moartea acestuia. Petruța Gheorghe a scris …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *